- Διαφήμιση -

Παίκτης της 3ης αγωνιστικής μπορεί να θεωρηθεί ο 23χρονος γκαρντ του Πολύβιου Μεγαλόπολης καθώς το τρίποντο που πέτυχε 3” πριν τη λήξη του αγώνα με τον Πρωτέα, στην Καλαμάτα, έμελλε να δώσει τη σπουδαία και πολύτιμη νίκη στην ομάδα του… “Ο τραυματισμός του Θεοδωρόπουλου δυσκόλεψε τα πράγματα αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ακόμη κι όταν κάναμε λάθη στην πίεση βρήκαμε τον τρόπο να επανέλθουμε. Δεν παρατήσαμε το ματς, πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε και με τη βοήθεια της τύχης. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Νίκη μεγάλη επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς” μας είπε αρχικά ο Μεγαλοπολίτης αθλητής και συμπλήρωσε “Έχω την αίσθηση ότι μας το… χρωστούσε. Η ήττα στους Γαργαλιάνους, με τον τρόπο που ήρθε, ήταν άδικη. Θυμάστε ότι δεχτήκαμε τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο”.

Όσον αφορά την προσωπική του παρουσία στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και το εάν θεωρεί ότι ο Πολύβιος του δίνει την ευκαιρία να επανέλθει μπασκετικά, μετά τις σεζόν που προηγήθηκαν και στις οποίες έπαιζε στην Καλαμάτα ΒC, έχοντας ελάχιστη συμμετοχή, τόνισε…

- Διαφήμιση -

“Στην Καλαμάτα ΒC το ροστερ ήταν πολύ ποιοτικό και γεμάτο. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για μένα. Βεβαίως όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή σε άλλα σωματεία. Ο Πολύβιος, που είναι αρκετά νεανικός, πέραν των 3-4 έμπειρων παικτών, μου δίνει σίγουρα την ευκαιρία να παίξω και να επιστρέψω.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αποφύγουμε τα play out. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θεωρώ πως με λίγη τύχη μπορούμε να αποτελέσουμε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.