- Διαφήμιση -

Τα νέα πρόσωπα τα οποία ήρθαν να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθιστώντας πολύ ισχυρή και ικανή να διεκδικήσει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, παρουσίασε η διοίκηση του Ευκλή Καλαμάτας…

“Η διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” και ο προπονητής του τμήματος μπάσκετ Ηλίας Στακιάς, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ανακοινώνουν την απόκτηση των αθλητών, που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα για την νέα χρονιά 2019 – 2020 και αυτοί είναι: Αλέξανδρος Αλοίμονος, Γιάννης Μεϊμετέας, Άγγελος Αντωνόπουλος (υποσχετική για 1 χρόνο από Γ.Σ. Μεσσήνης), Γρηγόρης Λιανός, Παναγιώτης Τσαβλής, Σταύρος Λουκάς, Γιώργος Κατιρζόγλου και Βασίλης Αλοίμονος”.

- Διαφήμιση -

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ο Αλέξης Αλοίμονος προέρχεται από τον Ακάδημο(33χρ σέντερ), ο Μειμετέας(23χρ γκαρντ) αγωνίστηκε πέρυσι στους Δρομείς αλλά έχει περάσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία από τον Ευκλή στο παρελθόν, ο Αντωνόπουλος(24χρ φόργουορντ) έχει ξεκινήσει στην Καλαμάτα 80, ο Τσαβλής (36χρ φόργουορντ) έπαιζε πέρυσι στην ΑΕΚ Καλ αλλά έχει περάσει για αρκετά χρόνια στη Θουρία όπως και ο 27χρονος φόργουορντ Γρηγόρης Λιανός ενώ τέλος ο έμπειρος σέντερ Σταύρος Λουκάς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Άτλαντα και τέλος οι Κατιρζόγλου, Β. Αλοίμονος είναι νεαροί που βρέθηκαν στη Μεσσηνία για σπουδές.

Κλείνοντας η διοίκηση έκανε γνωστό ότι ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων & Υγραερίου ”ΣΩΤΗΡΑΣ” και τo ”KΑΦΕΚΟΥΤΙ” που στηρίζουν και τη φετινή χρονιά την ανδρική ομάδα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.