- Διαφήμιση -

Τέλος στο νικηφόρο σερί, των 2 προηγούμενων αγωνιστικών, του Εθνικού Καλαμάτας έβαλε ο Άρης Κορίνθου που νίκησε, στο γήπεδο του Ασπροχώματος, το καλαματιανό σωματείο με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ανήκε στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β εθνικής Γυναικών και πλέον οι Κορίνθιες έφτασαν στους 7 βαθμούς αφήνοντας στους 6 τις Μεσσήνιες.

- Διαφήμιση -

Η Μιχαλοπούλου έκανε στο 41′ το 0-1, η Πουλακίδα ισοφάρισε στο 59′ με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ της Γιαννοπούλου όμως στο 64’ η Παπαγεωργίου πέτυχε το 1-2 και στο 80’ η Γαλάνη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Στάθης): Μαυροειδή, Βασίλοβιτς, Καπετανάκη, Πουλακίδα, Σπηλιοπούλου, Κοζάκη (54’ Χαρλέπα), Λεμπέση, Ελευθεράκη, Χαραλαμπάκη, Σακκά, Λ. Γιαννοπούλου (83’ Μυκονιωτάκου). ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κώστας Αστερής): Κοτσώνη, Πετροπούλου, Δικαιουλάκου, Νίκα, Δαρσινού, Παπαγεωργίου, Γαλάνη, Πανούση, Μπίτζα, Βουρλιωτάκη, Μιχαλοπούλου (68’ Μπάρκα).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.