- Διαφήμιση -

Στο γήπεδο του Δωρίου, ο τοπικός ΑΟ Δωρίου υποδέχθηκε τον Απόλλων Πεταλιδίου για την 8η αγωνιστική της Α1 τοπικής, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή.

Η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη με την ισοπαλία αυτή έμεινε δεύτερη με 17 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Παπαφλέσσα Χώρας που έχασε από τον Νέο Άρι και έμεινε στους 19.

- Διαφήμιση -

Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Καλύβα, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς,στο -3 από την κορυφή,όμως είναι στις πρώτες τρεις θέσεις , πράγμα που σημαίνει ότι αν τελείωνε το πρωτάθλημα θα έπαιρνε την άνοδο για την Α ‘ τοπική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο 6′ λεπτό με τον Μέμα Μ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37′ με τον Γεωργιάδη αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Δωρίου: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Μπούρδος, Μπόρα (46′ Κομάν), Μάλαμας, Γκρίτζαλης ( 57′ Μέμα Α.), Πάγια, Βέσελης, Γκογκοάσα (82′ Γουδέλης), Γκιάτα.

Απόλλων Πεταλιδίου: Σπάλας, Αθανασόπουλος, Μπάκας, Παναγόπουλος, Κάπρουλας, Πανταζόπουλος, Γεωργιάδης, Θεριός, Γιαννόπουλος, Χούτος, Παυλόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.