- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Ψαρράς αποτελεί βασικό στέλεχος του Πανιωνίου Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια και πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα την άνοδο στην Α1 Τοπική.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός δήλωσε στο SportsPlus :

- Διαφήμιση -

“Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, ηταν πολυ σημαντικη η νι για εμάς και καταφεραμε να μπουμε απο την αρχη με σοβαροτητα και να επιβαλουμε το παιχνιδι μας. Χρειαζομασταν πολυ να συνδυάσουμε μια καλη εμφανιση με την νικη γιατι σε πολλους αγωνες μεχρι τωρα ενω εχουμε παιξει καλα δεν εχουμε καταφερει να παρουμε τα αποτελεσματα που θέλουμε. Ελπίζω αυτος ο αγωνας να μας βοηθησει περισσοτερο ψυχολογικα ωστε να φανουμε καλυτεροι στην πορεία.

Τώρα εχουμε εναν πολυ δυσκολο αγωνα στην εδρα του πρώτου στη βαθμολογία Παπαφλέσσα Χώρας και θα προσπαθησουμε να δωσουμε συνεχεια στην καλη εμφανιση που ειχαμε προχθες. Ο στοχος της ομάδας είναι να μείνει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην κατηγορία και αν γίνεται αυτό να συνδυαστεί με ωραιο ποδόσφαιρο.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.