- Διαφήμιση -

Σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η πιο σπουδαία αναμέτρηση αναμφίβολα είναι αυτή ανάμεσα στον Δίωνα Κυπαρισσίας και την Καλαμάτα B.C. όπου ο δεύτερος υποδέχεται τον πρώτο της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε τα ματς ένα – ένα:

Δίων Κυπαρισσίας – Καλαμάτα B.C.

- Διαφήμιση -

Όπως είπαμε είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς με ενδεχόμενη νίκη ο Δίωνας πιάνει την ομάδα της Καλαμάτας στην πρώτη θέση. Από την άλλη, οι μελανόλευκοι θέλουν συνεχίσουν με το απόλυτο των νικών σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο αγώνας έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε “θρίλερ” και το κλειστό της Κυπαρισσίας αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές από τους φιλάθλους.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7.30 και διαιτητές του θα είναι οι Ντάσης και Καρδαρας.

Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Πρωτέας

Ο έτερος δεύτερος στη βαθμολογία, Γ.Σ. Γαργαλιάνων έχει πιο εύκολο έργο θεωρητικά καθώς υποδέχεται τον Πρωτέα. Το συγκρότημα του Φώτη Τσόπελα θέλει να συνεχίσει με ακόμη μια νίκη και θα είναι ιδιαίτερα υποψιασμένη για να μην την πατήσει όπως στο αντίστοιχης δυσκολίας παιχνίδι με τον Σπαρτιατικό.

Η ομάδα του Πρωτέα δείχνει ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό αλλά η βαθμολογική της συγκομιδή είναι πολύ χαμηλή και πρέπει να αρχίζει να μαζεύει ροζ φύλλα αγώνα. Η σημερινή της αποστολή είναι πολύ δύσκολη αλλά με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, Άρη Σκοπέτο, να εντάσσεται όλο και περισσότερο στην ομάδα μετά την πολύμηνη απουσία του, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 στο κλειστό της Κυπαρισσίας και διαιτητές του θα είναι οι Ντάσης και Καρδαρας.

Πελασγός – Γ.Σ. Μεσσήνης

“Ντέρμπι” για τη μάχη της εισόδου στην τετράδα θα έχουμε από δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν στη Μεγαλόπολη, όπου ο Πολύβιος υποδέχεται τον Γ.Σ. Μεσσήνης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση του πρωταθλήματος και θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 στο κλειστό της Μεγαλόπολης και διαιτητές του θα είναι οι Κυριακόπουλος και Παναγιωτακόπουλος.

Πολύβιος – Καλαμάτα 80

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τον Πολύβιο να υποδέχεται την Καλαμάτα 80, με ένα βαθμό να χωρίζει τις δύο ομάδες. Ο Πολύβιος θα συνεχίσει με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο στον πάγκο και θέλει τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Αλέξη Κορογώνα θέλει να μείνει σε τροχιά τετράδας και να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 στο κλειστό της Μεγαλόπολης και διαιτητές του θα είναι οι Κυριακόπουλος και Παναγιωτακόπουλος.

Κάστρο Μονεμβασιάς – Σπαρτιατικός

Λακωνικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο κλειστό των Μολάων με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Σπαρτιατικό σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, ειδικά για τους γηπεδούχους που έχουν μόλις μία νίκη στο ενεργητικό τους. Το σημερινό παιχνίδι το έχουν σημαδέψει όπως και το επόμενο (εκτός έδρας με Πρωτέας) για ροζ φύλλο αγώνα με σκοπό να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Στην αντίπερα όχθη, ο Σπαρτιατικός θέλει να ανέβει βαθμολογικά όσο το δυνατόν ψηλότερα και βλέπει το σημερινό παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία για ένα διπλό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 στο κλειστό των Μολάων και διαιτητές του θα είναι οι Ξηρόκωστας και Θωμόπουλος.

Πάνας Κανδήλας – Λακωνικός

Ντέρμπι ουραγών θα έχουμε σήμερα στην Τρίπολη, όπου ο τελευταίος και χωρίς νίκη Πάνας Κανδήλας θα υποδεχθεί τον προτελευταίο (σε ισοβαθμία με Μονεμβασιά και Πρωτέα) Λακωνικό. Οι γηπεδούχοι βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ευκαιρία για να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην ιστορία τους στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ενώ και οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν τεράστια βαθμολογική ανάσα, σε ένα ματς που δικαίως χαρακτηρίζεται “τετράποντο”

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 στο κλειστό της Τρίπολης και διαιτητές του ορίστηκαν οι Δουβρής και Δημούδης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.