- Διαφήμιση -

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Μεθώνης, αυτή τη φορά απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά με 2-1. Σε ένα παιχνίδι όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο η Μεθώνη ευτύχησε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο κάνοντας πιο εύκολο το έργο της.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Σούλα με μονοκόμματο σουτ στη γωνία μετά από σέντρα του Τομαρά. Στο 30ο λεπτό ο ίδιος παίκτης κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή και τέλειωσε ιδανικά τη φάση με το αριστερό για το 2-0.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Μελιγαλά ανέβασε την απόδοση του και μείωσε σε 2-1 στο 73΄με κεφαλιά του Μπούνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλύβα. Στη συνέχεια δημιούργησε κάποιες φάσεις για να ισοφαρίσει με κύριο εκφραστή τον Σαραντόπουλο, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν με αποτέλεσμα να παραμείνει το τελικό 2-1 υπέρ της Μεθώνης.

Α.Ο. Μεθώνης (Κοσσυφολόγος): Μίντζηρας, Τομαράς, Καγιαννάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Παυλόγιαννης(79’Παπαδημητρίου), Ηλιόπουλος, Πουλάκος(91′ Σούλι), Πεϊδης(88΄Τσατάς), Σούλα

Εθνικός Μελιγαλά (Πολίμος): Λίβας, Μακρής(61΄Ρουμελιώτης), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούνι(87΄Demiri), Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος, Διακουμάκος(61΄Καλύβας), Λάγιος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.