- Διαφήμιση -

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Πάμισος κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Κυπαρισσίας, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή. Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε μια καλή ευκαιρία με σέντρα σουτ του Κουλόπουλου την οποία δεν πρόλαβαν οι συμπαίκτες του.

Ο ΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και μέσα στο πεντάλεπτο 8-13 έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με Κωνσταντόπουλο, Τζανέτο και Μπάρκα. Εκεί όμως ήρθε το γκολ για τον Πάμισο κόντρα στην εικόνα που είχε πάρει το ματς. Ο Αριστομενόπουλος προωθήθηκε και έκανε το γύρισμα στον Κουλόπουλο ο οποίος έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Ντουγερόγλου με την μπάλα να καταλήγει ξανά στον Αριστομενόπουλο που έγραψε από κοντά το 0-1 στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Τσαγκάρη στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλου.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε πλήρως η ομάδα της Κυπαρισσίας με το συγκρότημα του Τάκη Παναγόπουλου να χάνει σωρεία ευκαιριών για την ισοφάριση. Στο 55′ απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάκη, η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Τόσκα. Ο Τσαγκάρης βρέθηκε δύο φορές σε καλή θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά αστόχησε σε αμφότερες, ενώ τέλος ο Μιτρόφ μόνος απέναντι από τον Τόσκα σούταρε άουτ.

Παρά το γεγονός πως δεν απείλησε επιθετικά και προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάμισος κράτησε το πολύτιμο τρίποντο και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Α.Ο. Κυπαρισσίας (Παναγόπουλος): Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Ζαφείρης(55΄Γεωργιόπουλος), Μιτρόφ, Καμαρινός, Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκάρης, Μπάρκας, Τζανέτος(84΄Μπακόπουλος), Σπυρόπουλος

Πάμισος (Καλόμαλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος, Ντίσα, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Αράπι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.