- Διαφήμιση -

Μια σπουδαία νίκη (την πρώτη του στο πρωτάθλημα) πέτυχε ο Ολυμπιακός Ανάληψης στην έδρας της Α.Ε. Μάνης. Σκόρερ του χρυσού τέρματος της νίκης ήταν ο Χαρλέπας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η Α.Ε. Μάνης είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, με αποτέλεσμα να υποστεί την εντός έδρας ήττα, και δεύτερη συνεχόμενη μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα.

- Διαφήμιση -

Στην αντίπερα όχθη αισιοδοξία επικρατεί πλέον στον Ολυμπιακό Ανάληψης καθώς έψαχναν πως και πως την πρώτη τους νίκη που θα τους βοηθούσε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Α.Ε. Μάνης (Τάκης Δρούγας): Κατσαρέας, Χατζηπαναγιώτης, Στύλλα(46΄Πουλάκος), Καμπανάρος, Πολυμενέας, Δουρούμης, Μπέρμπερη(52΄Σπυρέας Π.), Χελάς, Αλεξανδρόπουλος, Φετάχου

Ολυμπιακός Ανάληψης (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Γιαννόπουλος(79΄Κατσιμαγκλής), Μωραγιάννης(29΄Μαυροειδάκος), Κουκούτσης, Δουρούμης, Χαρλέπας(88΄Οικονομόπουλος), Τσώνης, Αλεβίζος, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης(85΄Πανταζής)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.