- Διαφήμιση -

Μια άνετη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Απόλλωνα Πεταλιδίου στο ντεμπούτο του Καλύβα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αστέρας Αρφαρών προηγήθηκε με σουτ του Μπούρα πίσω από το κέντρο του γηπέδου καθώς η μπάλα έσκασε και ξεγέλασε τον Σπάλα, περνώντας από πάνω του και καταλήγοντας στα δίχτυα.

- Διαφήμιση -

Ο Απόλλων Πεταλιδίου όμως δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη, για να ακολουθήσει υπέροχο γκολ του ίδιου παίκτη που πέρασε και τον Σακκά για να γράψει το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, αρχικά με υπέροχο μακρινό σουτ του Πολίτη και στη συνέχεια με τον Γιαννόπουλο να νικάει τον Σακκά σε τετ α τετ, γράφοντας το τελικό 1-4.

Αστέρας Αρφαρών (Γιαννακούντζος): Σακκάς, Ματθαίος, Καπόγλης, Μπαράι, Γιαννακούντζος, Μαρκόπουλος, Φέστας, Τσιλίκος, Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Μπούρας

Απόλλων Πεταλιδίου (Καλύβας): Σπάλας, Αθανασόπουλος, Χούτος, Πανταζόπουλος, Παπανικολάου, Φωτόπουλος, Θεριός, Πολίτης, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Γεωργιάδης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.