- Διαφήμιση -

Στην πρεμιέρα της, η ομάδα της Θουρίας εμφανίστηκε αγχωμένη, απέναντι στην ψυχωμένη και εξαιρετική αμυντικά, Αναγέννηση αλλά κατάφερε έστω και στο τέλος να πάρει την πολύτιμη νίκη με 51-55 και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α2.

Το συγκρότημα της Θουρίας ήταν αγχωμένο από την αρχή του αγώνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το νεανικό συγκρότημα της Αναγέννησης, το οποίο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το τελευταίο λεπτό, στο οποίο πλήρωσε την απειρία και ίσως την κούραση από την έλλειψη βάθους στο ρόστερ.

- Διαφήμιση -

Η Θουρία βρισκόταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατόρθωσε να ισοφαρίσει περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη με ένα περιπετειώδες καλάθι του Γαρίνη σε 51-51. Τους 4 τελευταίους πόντους της ομάδας του πέτυχε ο Παπαδέας, ο οποίος στην τελευταία περίοδο σημείωσε τους 9 από τους συνολικούς 15 πόντους του.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα και με το σκορ στο 51-53 η Αναγέννηση είχε την επαναφορά αλλά έκανε λάθος και έκλεψε ο Παπαδέας ο οποίος σημείωσε το τελικό 51-55 όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από κάτω.

Αναγέννηση (Γεωργίου): Ράλλης 4, Χαραλαμπόπουλος, Μανιατάκος 6, Λιάκας 10(1), Κανάκης 2, Βίγκος 10, Ζωγράφος, Μακρυγιώργος 11, Μπογράκος, Τζανετέας 8

Α.Ο. Θουρίας (Σπυρόπουλος): Χρονάκης, Γαρίνης 4, Χρονόπουλος 6, Ρουμελιώτης 7(1), Στωϊκίδης 7(1), Παρασίδης 3(1), Μπαλόπουλος, Λιανός 6, Παπαδέας 15, Γεωργακόπουλος 3(1), Γκουλούσης 4

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.