- Διαφήμιση -

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα ο τεχνικός της Καλαμάτα 80 Αλέξης Κορογώνας μίλησε στο “Sportsplus.gr” για το ματς με τον Λακωνικό αλλά και τους στόχους τους οποίους έχουν θέσει οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου…

” Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε,ουσιαστικά ήταν το πρώτο μας ως γηπεδούχοι και έπρεπε να το πάρουμε πάση θυσία. Είχαμε κάποια προβλήματα την τελευταία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Λακωνικό και βέβαια είχαμε και τρεις απουσίες σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας ωστόσο θα έλεγα ότι εν τέλει δεν μας επηρέασαν.

- Διαφήμιση -

Η απόδοσή μας ήταν καλή κατά διαστήματα και διατηρήσαμε συνεχώς μια διαφορά στο σκορ από την αρχή έως το τέλος απέναντι σε μια μαχητική ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος” είπε αρχικά και συμπλήρωσε… “Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Ήμαστε μια ομάδα που άλλαξε πολλά σε πρόσωπα και τρόπο παιχνιδιού και απαιτείται χρόνος. Δουλεύουμε σκληρά κι αυτό γιατί στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα και πάλι ψηλά. Να διεκδικήσουμε μια από τις πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας και μετά βλέπουμε.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.