- Διαφήμιση -

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες όπως μαρτυρά και η βαθμολογική τους θέση, Ακρίτας Κορώνης και Απόλλων Καλαμάτας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με…νικητή τον Πάμισο ο οποίος με νίκη αύριο ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε από ένα ημίχρονο ανωτερότητας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και το εξαργύρωσαν με το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Δαλκαφούκη στο 25ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν 5 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου με ένα σουτ του Διακουμή που πήρε περίεργα φάλτσα και ξεγέλασε τον Κυριακόπουλο.

Ο Ακρίτας ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του και κατάφερε να προηγηθεί στο 82′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της ομάδας, Κουτσουμπού, σε παράβαση που κέρδισε ο Παλιάς.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα πανηγύριζαν το τρίποντο, ο Απόλλωνας για δεύτερο σερί παιχνίδι σκοράρει στο τέλος του αγώνα, δείχνοντας “μέταλλο” και “ψυχή πρωταθλητή” με τον Μπάκα να εκμεταλλεύεται μια αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα και να γράφει στο 88′ το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μιχαλόπουλο Γ.

Ακρίτας Κορώνης (Σπύρος Τσίκινης): Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Σαρέλλας, Καπινιάρης(85′ Τέντες), Σταμάτης, Γεωργιόπουλος, Μάραντος, Παλιάς, Διακουμής

Απόλλων Καλαμάτας (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Κακαλής, Δασκαλάκης, Παχής, Βασιλόπουλος(83′ Κωνσταντόπουλος), Κουντάνης, Παπαθεοδώρου, Καραχάλιος, Δαλκαφούκης(61′ Παναγάκης), Σπανός, Μπάκας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.