- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε παιχνίδι κέντρου, ΑΕΚ Καλαμάτας και Χανδιναϊκός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Σφαγείων. Η ομάδα του Χανδριναϊκού μπορεί να είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα καθώς αγωνιζόταν από το 55′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαχινάι με δεύτερη κίτρινη.

Η ΑΕΚ είχε καλύτερες ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι στο 70ο λεπτό σε μακρινό σουτ του Κατσαρού. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος βρήκαν χώρους καθώς η ομάδα της ΑΕΚ είχε βγει μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι εκφράζουν την αμφισβήτησή τους για δύο διαιτητικές αποφάσεις. Αρχικά σε σουτ του Παπαδέα στο πρώτο ημίχρονο όταν σε χέρι των αμυντικών, ο Σκόρδος έδειξε “παίζετε” κι έπειτα στο δεύτερο μέρος όταν ο Δρακουλάκος σκόραρε στο 65ο λεπτό αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό, Γιαννέτσο.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Χιώτης): Αναστασόπουλος, Παπαδέας, Τσικρικάς, Διπλάρης, Πλαγιανός(87′ Χρεββατόπουλος), Γερμάνης, Χρόνης, Κατσαρός(82′ Ρούσεφ), Δρακουλάκος(67′ Κουτουμάνος), Παπαλάμπρος(67′ Δημητρίου), Χριστόπουλος

Χανδριναϊκός (Καραμπάτσος – Νικητόπουλος): Νικητοπουλος,Ρηγοπουλος, Κατσίγιαννης, Κοτι, Κοντός, Πιχιγιόνι, Δαρσακλής, Φλέσσας, Γιάνναρης(89′ Σαχινάι Κ.), Μουλιατος(62′ Σκουφάκης), Σαχινάι Ο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.