- Διαφήμιση -

Μετά την περυσινή εξαιρετική πορεία, που δεν έφερε, στις λεπτομέρειες, την άνοδο, η ΑΕΚ Καλαμάτας δείχνει έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω, επιζητώντας πιο έντονα την άνοδο, μολονότι οι ιθύνοντες του μπασκετικού τμήματος δεν θέλουν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στη συγκεκριμένη λέξη.

Το λέμε αυτό γιατί στην εμπειρία από την περυσινή προσπάθεια και τη διατήρηση μεγάλου μέρους του αγωνιστικού κορμού ήρθαν να προστεθούν παίκτες που μπορούν να δώσουν την ώθηση η οποία απαιτείται. Οι μεταγραφές που έγιναν περιλαμβάνουν εμπειρία, ποιότητα, θέληση(Σπυρόπουλος, Μαξιλάρας) αλλά και τον ενθουσιασμό που δίνουν οι νεότεροι παίκτες.

- Διαφήμιση -

Ας δούμε αναλυτικότερα ποιοι παίκτες εντάχθηκαν στο δυναμικό των “κιτρινόμαυρων”…

Πιο γνωστοί στο μπασκετικό κοινό οι Γιώργος Σπυρόπουλος(φόργουορντ-42χρ) και Γιώργος Μαξιλάρας(σέντερ-44χρ), με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ΓΣ Μεσσήνης, Παναθηναϊκό Καλαμάτας, ΑΟ Θουρίας, Απόλλωνα, Καλαμάτα 80 και πρόσφατα σε Ακάδημο και τον δεύτερο σε Ποσειδώνα, ΑΟ Θουρίας, Απόλλωνα και τελευταία σε Θύελλα Παραλίας.

Από κει και πέρα, ο Πάνος Δημητριάδης(19χρ-γκαρντ) προέρχεται από τον Πάμισο Μεσσήνης όπως και ο Χρήστος Κυριακόπουλος(25χρ-γκαρντ) ενώ ο Κώστας Κινόβας(φόργουορντ) προέρχεται από τον Ευκλή Καλαμάτας και τέλος ο 17χρονος γκαρντ Γιώργος Θεοδωρακόπουλος που βρέθηκε στην Καλαμάτα ως φοιτητής προερχόμενος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

*Στη φωτό διακρίνονται από πάνω και από αριστερά προς τα δεξιά οι Αργύρης(προπονητής), Μαξιλάρας, Κινόβας, Σπυρόπουλος, Κατσίρις(υπεύθυνος τμήματος). Καθιστοί, από αριστερά, Κυριακόπουλος, Δημητριάδης και Θεοδωρακόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.