- Διαφήμιση -

Είναι γνωστόν ότι το άθλημα που χαρακτηρίζεται ως ο “βασιλιάς των Σπορ” είναι το ποδόσφαιρο, όλοι οι νέοι που γεννιούνται παίρνουν μια μπάλα και ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιριστές όπως κάποια από τα ίνδαλμα τους.

Η Μεσσηνία είναι μια φύσει ποδοσφαιρική περιοχή και όχι μόνο, πολλές ομάδες έχουν δημιουργηθεί, ώστε να δίνουν χαρά στα νέα παιδιά να μπουν στον χώρο του ποδοσφαίρου!!!

- Διαφήμιση -

Ο κόσμος σε γενικές γραμμές αγαπάει το ποδόσφαιρο, όμως για να πάει μπροστά μια ομάδα εκτός από χρήματα θέλει και υποδομές!!!

Οι υποδομές ξεκινούν πρώτα απ’όλα από το γήπεδο,και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν ώστε να μπει το κάθε παιδί μέσα στην οικογένεια της κάθε ομάδας, που θα είναι το δεύτερο του σπίτι!!!

Σίγουρα προέχει για τον κάθε γονιό να δει το παιδί του ψηλά στο σχολείο, όμως μπορεί να γίνει και στον αθλητισμό αν πάρει σωστές βάσεις από το σπίτι, και στην συνέχεια δουλέψει σκληρά για να πετύχει το όνειρο του!!!

Είναι μεγάλο λάθος, να πιέζεις ένα παιδί να γίνει κάτι που δεν θέλει, όπως επίσης μεγάλο λάθος είναι να επιβάλλεις στους άλλους να προτιμούν το δικό σου παιδί με το έτσι θέλω, στο ίδιο κάνεις κακό πάντα….

Βρίσκομαι στον χώρου του ποδοσφαίρου από μικρός είτε αρχικά ως ποδοσφαιριστής, και αργότερα ως δημοσιογράφος, η συμβουλή μου είναι προς τους νέους να ακολουθήσουν τον αθλητισμό, να αγαπούν αυτό που κάνουν, να τιμούν την ομάδα που πρεσβεύουν γιατί κάποιοι άνθρωποι μοχθούν για να υπάρξει η κάθε ομάδα, και να μην τους κερδίσει η τεχνολογία!!!

Πρέπει να υπάρχουν σωστές υποδομές, ώστε να βγαίνουν παίκτες που θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Μαύρη Θύελλα στο μέλλον!!!

Το καλό είναι ότι γίνονται βήματα ώστε να πάει μπροστά το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο….

Ας δώσουμε όλοι την σωστή ώθηση στα παιδιά και όχι μόνο, για μια Μεσσηνία που διψά για τον αθλητισμό…

Το μέλλον είναι τα νεαρά παιδιά αυτά χρειάζονται την προσοχή μας!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.