- Διαφήμιση -

Επιβλητικό πέρασμα από το “Πέτρος Γεωργανάς” για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας που επικράτησε με 1-5 της Σπερχογείας, για την 5η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Τάκη Σακελαρόπουλου, παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Οικονομόπουλου, ανέτρεψαν την κατάσταση και στην συνέχεια ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα, φτάνοντας άνετα στο τελικό 1-5.

- Διαφήμιση -

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη, προβλημάτισε, και αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ίσως υπάρξει και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

3′ O Οικονομόπουλος με εκτέλεση φάουλ και ασταθής απόκρουση του Γιακουμή άνοιξε το σκορ.
9′ 1-1 Άμεση ισοφάριση για τον Απόλλων με το αυτογκόλ του Κάια.
26΄Με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο Κουντάνης ολοκλήρωσε την ανατροπή.
46′ Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπάκας βρέθηκε απέναντι από τον Καλιντέρη πλάσαρε και έγραψε το 1-3.

60΄Ο Δαλκαφούκης βρέθηκε απέναντι από τον Καλιντέρη πλάσαρε και σημείωσε το 1-4.

63΄Κακή πάσα στην άμυνα της Σπερχογείας από τον Καλιντέρη στον Δασκαλάκη ο Βασιλόπουλος έκλεψε την μπάλα και ολοκλήρωσε το σκορ στο 1-5.

84΄Ωραία συνεργασία των παικτών της Σπερχογείας το σουτ του Πετράκου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γιακουμή.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Σπερχογείας: Καλιντέρης, Κάιας, Ε.Δωδεκάτος(46΄Δημητρίου), Οικονομόπουλος(80΄Αντωνίου), Πετριτάι, Δικαίος,Δασκαλάκης,Σαούτης,Κοτσιλιέρης(46΄Πετράκος), Καραχάλιος Η, Μάραντος.

Απόλλων Καλαμάτας: Γιακουμής, Παπαθεοδώρου, Δασκαλάκης Σπ, Κουντάνης(70 Τριανταφυλίδης) Βασιλόπουλος, Καράχαλιος Γ(46΄Καραβίτης) Καραχάλιος, Παναγάκης(70΄Καρύδης) Δαλκαφούκης, Σπανός, Μπάκας(77΄Μπαρδώσης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.