- Διαφήμιση -

Μόνο κατ’ ευφημισμόν ήταν ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Πάμισο και Ολυμπιακό Ανάληψη, καθώς οι πράσινοι της Μεσσήνης πέτυχαν ευρεία νίκη με 4-0 επί των ερυθρόλευκων.

Μόλις στο 22ο λεπτό το σκορ της αναμέτρησης ήταν ήδη 3-0. Πιο αναλυτικά το σκορ άνοιξε ο Αράπι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαραντόπουλου. Το 2-0 πέτυχε στο 15΄όταν μετά τη σέντρα του Αράπι, υπήρξε ασυνεννοησία στην άμυνα του Ολυμπιακού, με τους αμυντικούς να σημειώνουν αυτογκόλ.

- Διαφήμιση -

Το τρίτο τέρμα πέτυχε στο 22ο λεπτό ο Άγγελος Σαραντόπουλος, βάζοντας από νωρίς ταφόπλακα στα όποια όνειρα των παικτών του Ολυμπιακού για να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85ο λεπτό ο Τόσκα σημειώνοντας το τελικό 4-0.

Στο στρατόπεδο του Παμίσου επικρατεί πολύ καλό κλίμα όπως είναι φυσικό μετά από τη σημερινή ευρεία νίκη και μάλιστα ακολούθησε γεύμα για την ομάδα σε μαγαζί της περιοχής.

Από την άλλη έντονος προβληματισμός για το πολύ κακό ξεκίνημα υπάρχει στον Ολυμπιακό Ανάληψης καθώς έγιναν πολύ δυνατές μεταγραφές αλλά μέχρι στιγμής η βαθμολογική συγκομιδή είναι μόλις

Πάμισος (Γιώργος Καλόμαλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Λένα, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος, Ντίσα, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αράπι.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Μαυροειδάκος, Παλιάς(46΄Κατσιμαγκλής), Μωραγιάννης(46΄Οικονομόπουλος), Δουρούμης, Τσώνης(26΄Κουκούτσης), Κρεμύδας(65΄Πατσιώτης), Χαρλέπας, Χαρμπίλας, Αλεβίζος, Πανταζής

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.