- Διαφήμιση -

Μια τεράστια νίκη από πολλές απόψεις πέτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα της Καλαμάτας η οποία επικράτησε με 3-0 της Λάρισας για το πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες οι οποίες δεν κοίταζαν μόνο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα αλλά και να δημιουργήσουν κινδύνους.

- Διαφήμιση -

Το σκορ για τη Μαύρη Θύελλα άνοιξε στο 39ο λεπτό χάρη στη μαχητικότητα του Κουϊρουκίδη, την ασυνεννοησία ανάμεσα σε Ρίστιτς και Ζίζιτς και το εκπληκτικό τελείωμα του Αλεξόπουλου στο γύρισμα του συμπαίκτη του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε με την Καλαμάτα να χάνει την πρώτση σημαντική ευκαιρία με σουτ του Βουκμίροβιτς στο 58΄το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίστιτς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους στο 70ο λεπτό αλλά ο Νταουντά γλίστρησε ενώ βρισκόταν μόνος του απέναντι στον Στεφανάκο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βουκμίροβιτς με τρομερή κάθετη βρήκε τον Αλεξόπουλο στην κίνηση, ο οποίος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Και ενώ όλα έμοιαζαν να δείχνουν πως δε θα υπάρξει αλλαγή στο σκορ και με την ΑΕΛ να προωθείται μαζικά για να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα, ο Βουκμίροβιτς έβγαλε με νέα ασίστ τον Αλεξόπουλο απέναντι από τον Ρίστιτς και ο Μεσσήνιος επιθετικός με υπέροχο αριστερό πλασέ έγραψε το 3-0 μέσα σε αποθέωση για το χατ τρικ του.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος (80′ λ.τρ. Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Κωνσταντινόπουλος, Δήμος, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος (28΄ λ.τρ. Στεργίδης), Κουιρουκίδης (76΄ Χαρλέπας), Αλεξόπουλος


Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46΄ Ντάουντα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69′ Πινάκας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (55′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νούνιτς, Φατιόν

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.