- Διαφήμιση -

https://www.12sports.gr/Article.php?N_ID=86665

Αν η Καλαμάτα είναι η «μαύρη θύελλα»… ο Διαγόρας ήταν «κυανέρυθρη θύελλα» και παρέσυρε τους Πελοποννήσιους, τους οποίους κέρδισε άνετα με 2-0 αντί για… 5-0! Ο «γηραιός» έκανε ότι ήθελε στο δημοτικό στάδιο και υποχρέωσε την Καλαμάτα στην πρώτη της ήττα στη Football League. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να κάνουν καν ευκαιρία σε όλο το ματς κέρδισαν πέναλτι στο 81’ αλλά ο Τσέλιος «ψάρεψε» τον Ράκιτς και αμέσως μετά η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη έκανε το 2-0, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη. Οι Ροδίτες ήταν εξαιρετικοί σ’ ένα ακόμη, ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχαν φανταστική παρουσία μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας ότι στο ξεκίνημα αδίκησαν τους εαυτούς τους. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ήταν… ”χάρμα ιδέσθαι” και συνεχίζει στο σωστό δρόμο, παίρνοντας το πολύτιμο ”τρίποντο”
2’: Κόρνερ του Κέρη, κεφαλιά του Γεωργίου και από κοντά ο Παπαδόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για τον Διαγόρα
11’: Δυνατό σουτ του Ευαγγελιδάκη έξω από την περιοχή, απομάκρυνε ο Στεφανάκος
32’ Εξαιρετική προσπάθεια από την Μπουρλάκη έκανε το εξαιρετικό πλασέ το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι
44’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Γεωργίου να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Στεφανάκο, ο οποίος όμως να αποκρούει.
45’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την τελευταία στιγμή πριν γίνει το 2-0
48’ Εκτέλεση φάουλ του Κέρη γυριστή κεφαλιά του Μπαρμπαρούση λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Στεφανάκου
56’ Δυνατό σουτ του Μπαρμπαρούση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
78’ Ωραία προσπάθεια από τον Μπαρμπαρούση, αλλά το δυνατό σουτ του απομάκρυνε ο Στεφανάκος
81’: Ο Βουκμίροβιτς προσπάθησε να κάνει τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ευαγγελιδάκη και ο Περράκης έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Ράκιτς εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Τσέλιος το απέκρουσε.
84’: Ο Μπαρμπαρούσης με ωραία ενέργεια και προσποίηση πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο κάνοντας το 2-0 για τον Διαγόρα μέσα σε αποθέωση.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρη (88’ Αθανασίου), Μπέλερης (90’ Μκρτσιαν), Μπουρλάκης (75’ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46’ Κουιρουκίδης), Γαλούπης (48’ λ.τ. Κωνσταντινόπουλος), Τζιβελεκίδης, Ιντζίδης, Δήμος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Οσμάναγκιτς (78’ Κασβιρόπουλος), Ράκιτς.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.