- Διαφήμιση -

Σε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι γηπεδούχοι της Α.Ε. Μάνης κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Κάμπου.

Το σκορ για τους “Μανιάτες” άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιάννης Χελάς στο 31ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Πολυμενέα.

- Διαφήμιση -

Το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης χάρισε στην Α.Ε. Μάνης ο Ηλίας Δουρούμης στο 80ο λεπτό γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς την Τσαούση Σ. και τον Γαϊτάνη.

Α.Ε. Μάνης(Τάκης Δρούγας): Κατσαρέας, Χατζηπαναγιώτης(72΄Σπυρέας Π.), Στύλλα, Βαβαρούτσος(67΄Μπέρμπερη), Καμπανάρος, Πολυμενέας, Τσουλάκος, Δουρούμης, Κάνιστρας(91΄Σπυρέας Κλ,), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς

Εθνικός Μελιγαλά(Παναγιώτης Πολίμος): Λίμας, Demiri(91΄Καλογερόπουλος), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούνι, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος(51΄Καλύβας), Λάγιος, Ρουμελιώτης(51΄Διακουμάκος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.