- Διαφήμιση -

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επέστρεψε στην ομάδα και την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και με γκολάρα χάρισε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη με 1-0 μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και… δικαιώθηκαν με μία εκπληκτική εκτέλεση του νεαρού εξτρέμ στο 43′ μετά από ωραία κάθετη του Μπουζούκη.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερο στο ξεκίνημα του αγώνα και με πρωταγωνιστή τον Χατζηγιοβάνη δημιούργησε ευκαιρίες για ένα γκολ κόντρα στην ομάδα του Ατρομήτου.

Ο Έλληνας εξτρέμ είχε δύο πολύ καλά σουτ στο 18′ και το 19′, με το πρώτο να αποκρούει ο Μανδάς και το δεύτερο να κοντράρει ο Ρισβάνης. Η τρίτη όμως ήταν και η… φαρμακερή, αφού από κάθετη του Μπουζούκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και “κεραυνοβόλησε” τον τερματοφύλακά τους για το 1-0 στο ματς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο επιθετικά, ψάχνοντας πια το γκολ της ισοφάρισης και έβαλε τους “πράσινους” σε θέση άμυνας. Με κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια όμως, δεν “απείλησε” ουσιαστικά τον Διούδη. Ο Μανούσος έχασε ουσιαστικά τις μοναδικές καλές φάσεις για την ομάδα του, με τα σουτ του όμως να μην βρίσκουν στόχο. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν μάλιστα αυτός που έφθασε πιο κοντά στο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χατζηγιοβάνη στο 62′ να μην μπορεί να νικήσει ξανά τον Μανδά, με σουτ στην κλειστή του γωνία και τον Μπουζούκη να βλέπει επίσης τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει το δυνατό σουτ του στο 74′.

Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, για τη δεύτερη νίκη του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη, επιτρέποντάς του να… ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Superleague. 

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (80′ Μπαένα), Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης, Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71’ Κολοβός), Καμπετσής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.