- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Πανθουριακός και Απόλλων Καλαμάτας έμειναν στο 0-0. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Ο Πανθουριακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, καθώς όπως μας δήλωσε και ο προπονητής του, το ρόστερ του είναι ελλιπές και αναμένονται άμεσα προσθήκες.

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο μόλις λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα με τον Παναγάκη να μην πιάνει καλά το σουτ μετά από ωραίο γύρισμα του Παπαθεοδώρου στην περιοχή

Στο 16΄ο Μπάκας έχασε κλασική ευκαιρία όταν μετά από εκπληκτική κάθετη του Κουντάνη βρέθηκε απέναντι στον Αντωνόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 45ο λεπτό ωραία εκτέλεση κόρνερ του Σπανού, ο Κακαλής κινείται σωστά στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για τα πρώτα 15 λεπτά η εικόνα άλλαξε με τον Πανθουριακό να πατάει καλύτερα και να δημιουργεί και τις δύο μοναδικές του ευκαιρίες.

Στο 51΄ο Σπυρόπουλος έπιασε ωραία το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του Κυριακόπουλου.

Στο 60΄είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Θουρίας όταν ο Κοστρίβας με ωραία κάθετη βρήκε τον Μερκούρη στην πλάτη της άμυνας, αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια, οι μελανόλευκοι ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά με εξαίρεση τη φάση του 89ου λεπτού δε δημιούργησαν άλλη μεγάλη ευκαιρία.

Στο συγκεκριμένο λεπτό, το συγκρότημα του Σακελλαρόπουλου αναπτύχθηκε υπέροχα από δεξιά, ο Κακκαλής έκανε τη σέντρα αλλά η κοντινή προβολή του Σπανού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρέκκα και των βοηθών του Αδαμόπουλου και Τσουλάκου.

Πανθουριακός: Αντωνόπουλος, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Σπυρόπουλος(91΄Φαββατάς Φ.), Μπαζάνης, Μερκούρης, Τρίψας(93΄Καϊας), Κοστρίβας(82΄Εμμανουήλ)

Απόλλων Καλαμάτας: Κυριακόπουλος, Κακκαλής, Καραχάλιος Γ., Παχής Δασκαλάκης, Κουντάνης(66΄Βασιλόπουλος), Παπαθεοδώρου, Κωνσταντόπουλος, Μπάκας, Σπανός, Παναγάκης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.