- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε η καθοριστική συζήτηση των Δώνη – Νταμπίζα με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τη… βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη και τη δήλωση του τεχνικού των “πρασίνων” για πιθανότητα αποχώρησης του από το “τριφύλλι”. Συνεχίζει ο Έλληνας τεχνικός στους “πράσινους”.

Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν λίγο μετά τις 18:00 οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να συζητηθούν τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ενδεχόμενο “διαζυγίου” με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο 50χρονος τεχνικός εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί, μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη, αλλά η… συνάντηση κορυφής έβγαλε την είδηση πως θα συνεχίσει κανονικά στο “τιμόνι” του Παναθηναϊκού.Advertisement

- Διαφήμιση -

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας εναντίον παικτών! «Εσείς φταίτε όχι ο Δώνης»

Οι τρεις άνδρες του Παναθηναϊκού συζήτησαν και για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Δώνης και Νταμπίζας προσπάθησαν να εξηγήσουν το τι φταίει κατά τη γνώμη τους και το πως μπορεί να… αλλάξει η κατάσταση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.