- Διαφήμιση -

Μετά από μία πρώτη αγωνιστική χωρίς εκπλήξεις, η δεύτερη ξεκίνησε με… βόμβες, καθώς μετά τη νίκη της Νέας Ζηλανδίας και η Δομινικανή Δημοκρατία “σκότωσε” τη Γερμανία και έβαλε “φωτιά” στον 7ο όμιλο.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε Γερμανία και Δομινικανή Δημοκρατία, οι δεύτεροι πήραν σπουδαία νίκη, βάζοντας υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ 2019.

Οι Γερμανοί ήταν μπροστά στο σκορ στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με ένα σερί 8-0 στο τέλος της τρίτης περιόδου και «άντεξαν» στην «πίεση» στο τέλος παίρνοντας μία μεγάλη νίκη. Ο Βάργκας ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 18 πόντους και το σουτ που έκρινε τον αγώνα, ενώ ο Σρέντερ για τους ηττημένους είχε 20 πόντους και 7 ασίστ.

- Διαφήμιση -

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 39-37, 52-55, 68-70.

Σε άλλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, για τον πέμπτο όμιλο, η Τσεχία δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ιαπωνία και επικράτησε άνετα με 89-76, έχοντας τον Σατοράνσκι σε εξαρετική κατάσταση να τελειώνει το ματς με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 40-45, 55-64, 76-89.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.