- Διαφήμιση -

Τι κι αν σπατάλησε σωρεία ευκαιριών κατά τη κανονική διάρκεια και την παράταση; Η Καλαμάτα πήρε εν τέλει αυτό που άξιζε στα πέναλτι επικρατώντας με 4-3 της Α.Ε. Καραϊσκάκης και πανηγύρισε την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Μαύρη Θύελλα ήταν καταιγιστική στο σημερινό αγώνα, πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογη του ένδοξου παρελθόντος και κλάσεις ανώτερη από τα φιλικά προετοιμασίας. Από την αρχή έδειξε τη δυναμική της με τον Αλεξόπουλο να ελίσσεται ωραία στην αντίπαλη περιοχή αλλά να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ.

- Διαφήμιση -

Στο 19ο λεπτό ο Βουκμίροβιτς βρήκε με τρομερή κάθετη μπαλιά 20 μέτρων τον Στεργίδη στην πλάτη της άμυνας αλλά η σέντρα του τελευταίου κόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα.

Ο επιθετικός μονόλογος της Καλαμάτας στο πρώτο ημίχρονο έληξε στο 40ο λεπτό με την κεφαλιά του Αλεξόπουλου μετά την υπέροχη σέντρα του Στεργίδη να περνάει εκατοστά δίπλα από το παραθυράκι της εστίας του Μέλκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να υπάρχει μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, με την Καλαμάτα να βρίσκεται συνεχώς σε θέση επίθεσης.

Στο 74ο λεπτό κεφαλιά εξ’επαφής του Ράκιτς μετά από σέντρα του Στεργίδη αποκρούεται από το Μέλκα.

Στο 79΄νέα σέντρα του εξαιρετικού Στεργίδη, ωραίο γυριστό του Ράκιτς αλλά ο τρομερός σε απόδοση Μέλκας αρνήθηκε ξανά το γκολ στην Καλαμάτα.

Το ίδιο έπραξε και στη φάση που ακολούθησε με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Οζμάνασιτς, τον Ιντζίδη να βρίσκεται μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά, και τον Μέλκα να αποκρούει το δυνατό σουτ του κεντρικού αμυντικού της Καλαμάτας.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση της κανονικής διάρκειας, με την παράταση να συνεχίζει όπως τελείωσε το ματς. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, υπέροχη σέντρα του Στεργίδη στο πρώτο δοκάρι, γυριστό του Ράκιτς και νέα σπουδαία απόκρουση του Μέλκα.

Στο 96ο λεπτό είχαμε τη μοναδική ευκαιρία της Α.Ε. Καραϊσκάκης στο ματς με τον Κυβελίδη να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία του Πάντου.

Στο 113΄ο Οσμάναγκιτς με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και η πορεία της την έστειλε βασανιστικά και στο δεξί δοκάρι, χωρίς να περάσει τη γραμμή.

Στο 115΄η Μαύρη Θύελλα κέρδισε πέναλτι μετά από ωραία προσπάθεια του Μάκου μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιντζίδης, ο οποίος σούταρε πολύ ψηλά και άουτ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτη εκτέλεσε η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Κάπιας 0-1

Οσμάνατζιτς 1-1

Παπανίκου Άουτ

Κουϊρουκίδης 1-2

Μέτσε 2-2

Μπάμπης 2-3

Κυβελίδης 3-3

Ιντζίδης Άουτ

Τσότσης Δοκάρι

Ράκιτς 3-4

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους παίκτες της Μαύρης Θύελλας να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση μαζί με τους περίπου 500 οπαδούς τους που βρέθηκαν στην Τρίπολη.

Καλαμάτα: Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Γιόκιτς, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης, Αλεξόπουλος

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Κούστα, Ψιάνος, Μασούρας, Παπανίκου, Τσότσης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.