- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά το πετυχημένο έργο του στην Εράνη Φιλιατρών, όπου έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ψάχνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Φέτος μάλιστα με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ, οι στόχοι των Φιλιατρινών είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικοί.

Ο ταλαντούχος προπονητής μίλησε στο SportsPlus για τπ χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με το Καλό Νερό και την ανατροπή που κατάφερε να πετύχει η ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά:

“Αυτά τα παιχνίδια φέρνουν το κόσμο στα γήπεδα, συγχαρητήρια σε ολους τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων. Νομίζω τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και διακύμανσης του σκορ, ο κοσμος που παρευρέθηκε στο γήπεδο ανταμείφθηκε απ το θέαμα.

Για εμάς ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Σε αυτό συνετέλεσε πως η αντίπαλη ομάδα παρουσιάστηκε παρά πολύ ψυχωμένη και συγκεντρωμενη για να διεκδικήσει το καλύτερο σε αντίθεση με εμάς που παρουσιάστηκαμε νωθροί και βρέθηκαμε πίσω στο σκορ.

Από εκεί και μετά νομίζω καταλάβαμε τη δύσκολη κατάσταση που είχε προκύψει, βγάλαμε πείσμα και πίστη για να γυρίσουμε το ματς και θέλω να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου για τα ψυχικά αποθέματα που βρήκαν να γυρίσουν το εις βάρος μας σκορ και να καταφέρουμε μια νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ανάληψη στο γήπεδο μας όπου θελουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και θα κάνουμε ότιδηποτε για να νικήσουμε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.