- Διαφήμιση -

Με ένα καταπληκτικό comeback στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Ηρακλή Κυπαρισσίας ανέτρεψαν το μέχρι τότε εις βάρος του 3-1 και οδήγησαν το ματς στην παράταση όπου και πήραν την πρόκριση.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 χάρη σε γκολ του Σταμούλου στο 8ο λεπτό με πέναλτι και του Μπάλλα στο 14΄με ωραίο σουτ.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Γιάννη στο 28ο λεπτό.

Στο 78΄ο Κωστέας έγραψε το 3-1 για την ομάδα της Φυτειάς και εκεί που όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, ήρθε η αντίδραση των παικτών του Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Αρχικά μείωσαν σε 3-2 με τον Αριδά στο 82΄και στο 90΄ισοφάρισαν με τέρμα του Κίτο.

Στην παράταση, ο Αριδάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-4. ολοκλήρωνοντας μια σπουδαία ανατροπή για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και δίνοντας του το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου όπου θα υποδεχθεί το νικητή του αγώνα Πάμισος – Τσικλητήρας Πύλου.

Α.Ο. Φυτειάς: Κοσμάς, Ταβουλαρέας, Γελασάκης, Μαυροειδής, Σταματόπουλος, Λότσι, Κωστέας (82′ Μπεσσής) Μπάλλας, Παντελόπουλος (67′ Καρλαύτης), Σταμούλος (80′ Κυριάκος), Φιλόπουλος (60′ Αρβανίτης).

Ηρακλής Κυπαρισσίας: Shiti, Τζαβάλας, Γκιβελόπουλος, Κονόμη, Αριδάς, Κωνσταντόπουλος (85′ Γεωργιόπουλος), Μπαλτζής (95′ Γεωργακόπουλος), Ντέρκα, Αρβανίτης (22′ λ.τ. Κίτο), Γιάννης, Γεωργόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.