- Διαφήμιση -

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε τα δυνατά του για να “κόψει” βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (2 γκολ), αλλά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν… χαρακτήρα πρωταθλητή και έφυγαν με τη νίκη από το Περιστέρι. Το τέρμα του Κρέσπο στις καθυστερήσεις έδωσε στο “δικέφαλο του Βορρά” το “τρίποντο” (3-2).

Εκπληκτικό ματς στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με… σηκωμένες τις γροθιές! Ο “δικέφαλος του Βορρά” βρέθηκε πολύ κοντά στο να αφήσει δύο βαθμούς στην έδρα του Ατρομήτου, αφού ο Βέλλιος σκόραρε δύο φορές (το 0-2 έγινε 2-2), αλλά η… λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Κρέσπο (2-3).

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε το 3×3 στη Superleague 1 αφήνοντας τον Ατρόμητο στους 2 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

- Διαφήμιση -

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και στο 3′ είδε να ακυρώνεται σωστά το τέρμα του Γούτα, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Καχίλα. Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να… πατάνε πιο γερά και κέρδισαν μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή.

Μέσα σε 5 λεπτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να.. μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, φτάνοντας στο 0-2. Στο 7′ η άμυνα των Περιστεριωτών δεν μάρκαρε δυναμικά τον Πέλκα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του “δικέφαλου του Βορρά” έκανε ένα εκπληκτικό “σόλο” έκανε το γύρισμα από τη μικρή περιοχή και από θέση δεξιά, με τον Ρισβάνη να βρίσκει την μπάλα αυτή να χτυπάει στο κεφάλι του Θεοδωράκη και στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να στρώνεται στον Άκπομ που σκόραρε σε κενή εστία. 

Λίγα λεπτά αργότερα (22′) εξαπέλυσε μια… οβίδα από τα 25 μέτρα, ο Θεοδωράκης δεν έβαλε σωστά τα χέρια του στην μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. Τραγική αντίδραση του πορτιέρε των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει κι έτσι το πρώτο μέρος κύλησε με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν… περίπατο. Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου όμως, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1. Ο Μανούσος έκανε τη σέντρα και ο Βέλλιος με καρφωτή κεφαλιά, μειώνει σε 2-1 για τον Ατρόμητο. Ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ αλλά δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση αφού ο Έλληνας εξτρέμ έφυγε ένα μέτρο πίσω από την άμυνα του ΠΑΟΚ πριν βγάλει τη σέντρα του! Το VAR… έδωσε το γκολ στους “κυανόλευκους”! 

Η επανάληψη είχε μεγάλες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, ο Πέλκας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι (49′), ο Ρόσα “έφτιαξε” δύο σημαντικές ευκαιρίες για τους Περιστεριώτες, αλλά η ισοφάριση ήρθε από ένα… σεντερφορίσιο γκολ από τον Βέλλιο. Ο Έλληνας επιθετικός πήρε την κάθετη του Ρόσα, απέφυγε -“τσιμπώντας την μπάλα”- τον Κρέσπο και πέφτοντας νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2. 

Ο Άμπελ Φερέιρα είδε το πρόβλημα στο κέντρο του ΠΑΟΚ και αντικατέστησε τον κουρασμένο -και πηγή κινδύνων- Εσίτι, με τον Ελ Καντουρί, όπως και τον Μπίσεσβαρ με τον Ζαμπά. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πιο επιθετικό πρόσωπο, αλλά η εικόνα τους στο χώρο του κέντρου δεν βελτιώθηκε.

Το παιχνίδι απέκτησε “τρελό” ρυθμό, ο “δικέφαλος του Βορρά” πίεσε και στο 88′ σκόραρε με τον Βαρέλα, τέρμα που όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, μετά από την εξέταση του VAR. Ο… ήρωας όμως στο Περιστέρι ήταν κεντρικός αμυντικός για τους Θεσσαλονικείς. Σε παρόμοια φάση με το τέρμα που δεν μέτρησε λίγο πριν (και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς) ο Κρέσπο σκόραρε με κεφαλιά και “λύτρωσε” τον ΠΑΟΚ, κάνοντας το 3-2. 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.