- Διαφήμιση -

Για την παρθενική του συμμετοχή στην Α’ τοπική κατηγορία ετοιμάζεται το Καλό Νερό.

https://notosport.eleftheriaonline.gr/football/item/30585-pao-kaloy-neroy-xekinhma-stis-metagrafes-me-kaplanh-kai-katsiwlh

- Διαφήμιση -

Η Τριφυλιακή ομάδα θα εμφανιστεί με τον ίδιο κορμό που έκανε… περίπατο πέρυσι στην Α1 τοπική, μιας και ο μοναδικός παίκτης που αποχώρησε είναι ο Ηλίας Κυριακούλης που θα πάει στον Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Ολοι οι άλλοι παίκτες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους κι έτσι ο προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος θα ποντάρει και στην ομοιογένεια που έχουν μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Φυσικά η νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται και ενίσχυση και ήδη η διοίκηση του Καλού Νερού προχώρησε σε δύο μεταγραφές.

Συγκεκριμένα συμφωνία υπήρξε με δύο μη Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές και απομένει να υπογράψουν για να ανακοινωθούν κι επίσημα.

Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Καπλάνης (20 χρονών μεσοεπιθετικός) που πέρυσι έπαιζε με την Κηφισιά στην Α’ Αθηνών και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Κατσιώλης (28 χρονών μεσοεπιθετικός) που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Ακόμη το Καλό Νερό βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές, με παίκτες “έτοιμους” που θα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Στόχος της Τριφυλιακής ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, όπως σημειώνει και ο τεχνικός της Σάκης Διονυσόπουλος που ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του στον πάγκο του Καλού Νερού.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.