- Διαφήμιση -

Το πρώτο δείγμα στο τουρνουά Ακρόπολις ήταν εντυπωσιακό, καθώς η εθνική μας επικράτησε της Ιταλίας με 83-63. Σήμερα για την δεύτερη μέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Τουρκία.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δε θα αγωνιστεί στα ματς με Τουρκία και Σερβία καθώς υπέστη κάκωση στη δεξιά γάμπα στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με τους Ιταλούς.

- Διαφήμιση -

Να υπενθυμίσουμε ότι από τους δεκατέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στην προετοιμασία της εθνικής, χθες δεν αγωνίστηκαν οι Μήτογλου και Κόνιαρης.

Η Τουρκία χθες δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση στην Σερβία, από την οποία έχασε με 87-72. Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ελλάδα και Τουρκία θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στα πλαίσια τουρνουά Ακρόπολις, με την εθνική μας να μετράει μία νίκη το 2015 με 62-58.

Στο άλλο ματς του τουρνουά στις 18:00 θα αναμετρηθούν Σερβία και Ιταλία, με τους Σέρβους να είναι το φαβορί. Και αυτή η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.