- Διαφήμιση -

Σε φουλ ρυθμούς εργάζονται άπαντες στο μελανόλευκο στρατόπεδο για τη συμμετοχή της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Football League. Η συμμετοχή της Καλαμάτας σε αυτό το πρωτάθλημα θα επικυρωθεί την Παρασκευή στο συμβούλιο της Ε.Π.Ο. στο οποίο θα συζητηθεί και το αντίστοιχο θέμα, το οποίο είναι τυπικό και απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση από την ομοσπονδία.

Σε ό,τι αφορά τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, όλα είναι έτοιμα και σχεδιασμένα, όπως ανέφερε χθες στην παρουσίαση των διαρκείας το μέλος της διοίκησης και εξαίρετος νομικός, Γιώργος Ράλλης.

- Διαφήμιση -

Στο μεταγραφικό τομέα, η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί με 4-5 παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League. Η διοίκηση άλλωστε τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως οι στόχοι της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόταν.

Τέλος, στην Πάτρα θα μεταβεί σήμερα η ομάδα για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Θύελλα Πατρών, στις εγκαταστάσεις της Θύελλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.