- Διαφήμιση -

Χαράς ευαγγέλια στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας και όλων εμάς των απανταχού Μεσσήνιων, καθώς η ομάδα της Καλαμάτας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Football League.

Ο Νέστος Χρυσούπολης με επιστολή του στην Ε.Π.Ο. έκανε γνωστό πως δε θα δηλώσει συμμετοχή στη Football League και η θέση του περνάει στην Καλαμάτα, η οποία έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή.

- Διαφήμιση -

Με την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, η ομάδα της Μαύρης Θύελλα γλιτώνει χρόνο και χρήμα καθώς το πλάνο της νέας διοίκησης πάει ένα χρόνο μπροστά απ’ευθείας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν είχαν πραγματοποιηθεί πολλές μεταγραφές καθώς οι διοικούντες και το προπονητικό τιμ περίμεναν να δουν την κατηγορία που θα αγωνιζόταν η ομάδα.

Είναι βέβαιο πως και στη Football League οι στόχοι της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικοί και οι μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες θα προκαλέσουν πάταγο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.