- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου για το αυριανό φιλικό κόντρα στην Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

“Η διοίκηση καλεί όλους τους Μεσσήνιους να βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και των δύο ομάδων ενώ εύχεται κάθε επιτυχία στην Μαύρη Θύελλα και στη νέα διοίκηση.Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάρα αλλά και στους συνεργάτες του για αυτή την ανακοίνωση. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:«Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στις 6:00μμ θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Π Σ « Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» και την νεοφώτιστη ομάδα μας στην Γ Εθνική Κατηγορία, Α Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ .

- Διαφήμιση -

Καλούμε τους φιλάθλους της Μεσσηνίας να έρθουν και να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες του νομούς μας στις Εθνικές κατηγορίες, την Μαύρη Θύελλα που αποτελεί την αγαπημένη όλων μας και που θα συμετέχει στην football League και την ομάδα της καρδιάς μας , τον θρυλικό ΑΟΔ ,για εμάς που γεννηθήκαμε και ζούμε στο Διαβολίτσι και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Οιχαλίας .Τα δύο σωματεία διαχρονικά τα συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας,εκτίμησης και συνεργασίας.
Ποδοσφαιριστές του Διαβολιτσίου φόρεσαν και τίμησαν κατά το παρελθόν τη φανέλα της Μαύρης Θυέλλας όπως και ανάλογα ποδοσφαιριστές που μάτωσαν την φανέλα της μελανόλευκης τώρα αγωνίζονται για την ομάδα του Διαβολιτσίου .

Ως διοίκηση του Α.Ο.Διαβολιτσίου, ευχόμαστε στον συντοπίτη μας πρόεδρο της Καλαμάτας Κο Γιώργο Πρασσά καθώς και στην διοίκησή της κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της η ιστορική ομάδα της Καλαμάτας μας και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί  με δύναμη και αυτοπεποίθηση.Όλοι οι Μεσσήνιοι θα είμαστε δίπλα της.Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε που ως διοίκησή της ανεβάσατε την ομάδα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στο άθλημα που υπηρετείτεκαι δικαιώνετε την ιστορική και δυναμική πορεία της .
Ευχόμαστε να συνεχίσετε ακούραστα, με αγώνες που καταδεικνύουν τον ιδιαίτερο δυναμισμό που αναπτύσσει ο Π Σ « Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ».Θέλουμε τέλος να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας και όσους έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πως θα μπορούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Α Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ,έξω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.Η βοήθεια και η στήριξη ΟΛΩΝ ΣΑΣ είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως διοίκηση του Α Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ .Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.

Εκ του ΔΣ του Α Ο Διαβολιτσίου”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.