- Διαφήμιση -

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ηλιόπουλος ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη νεοφώτιστη στην Α΄Τοπική ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού.

O Ανδρέας παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει μεγάλη πείρα σε ανάλογες θέσεις, σε μεγαλύτερες μάλιστα κατηγορίες και μπορούμε με ασφάλεια να δηλώσουμε πως αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου του Καλού Νερού.

- Διαφήμιση -

Ο καλός συνάδελφος μας μίλησε στο SportsPlus για το νέο εγχείρημα στην καριέρα του:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε μια ομάδα η οποία αποπνέει υγεία και κάθε χρόνο ανυψώνει το ανάστημά της διαθέτοντας όλα τα εχέγγυα και τα απαραίτητα συστατικά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της.

Η νέα σεζόν αποτελεί πρόκληση, δεδομένης της παρθενικής συμμετοχής στην Α’ Τοπική κατηγορία για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου.

Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας οργανωμένης και πολυποίκιλης προσπάθειας, προϊόν σκληρής δουλειάς και ομαδικότητας.

Σκοπός της είναι κάθε χρόνο το σωματείο να εξελίσσεται ένα επίπεδο σε όλους τους τομείς. Επιλέγει να ανεβαίνει από τα σκαλοπάτια και αποφεύγει το ασανσέρ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την προσεχής σεζόν θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τμήματα ακαδημιών, απαραίτητο κομμάτι για την βιωσιμότητα και την μακροημέρευση του συλλόγου, που σταδιακά θα γίνει αυτάρκης.

Όσο μεγαλύτερη είναι η …απογείωση τόσο δυσκολεύει ο βαθμός ετοιμότητας της προσγείωσης. Με δύο διαδοχικά πρωταθλήματα είναι επόμενο να επικρατεί ενθουσιασμός, αλλά δεν ωφελεί να επισκιάζει την πραγματικότητα.

Ο πήχης της δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά, όμως το κίνητρο δεν εκλείπει. Πρόκειται σαφέστατα για μια χρονιά προσαρμογής κ σταθεροποίησης στην κορωνίδα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μέσα από αναμετρήσεις που έχουν την υπόσταση να «βαρύνουν» την φανέλα.

Η προσπάθεια που συντελείται επικεντρώνεται στο να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να «κλειδώσει» αρχικά την παραμονή και έπειτα να κοιτάξει ψηλότερα.

Εκτιμώ πως αμφότεροι οι στόχοι θα επιτευχθούν, δεδομένης της ικανότητας των παικτών και του αξιόλογου προπονητή που τις διαχειρίζεται.

Το μεγαλύτερο θετικό κατ’ εμέ είναι πως διατηρήθηκε ο κορμός των επιτυχιών, με την ανανέωση των παικτών που τράβηξαν …κουπί, την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να «δέσουν» και να βρουν τα πατήματά τους.

Από εκεί και πέρα, μπαίνουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με παίκτες υψηλότερων παραστάσεων που θα χρωματίσουν το έμψυχο δυναμικό με τη δική τους πινελιά και σύντομα θα γνωστοποιηθούν νέες και αισθητά ποιοτικές προσθήκες.

Σε κάθε περίπτωση θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Να αναδειχθούν παίκτες από την περιοχή και να ξεδιπλωθούν οι αρετές του αθλητισμού, που πρέπει να πρεσβεύει κάθε ερασιτεχνική ομάδα.»

Σύντομο Βιογραφικό

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ηλιόπουλος έχει εργαστεί στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Πυρσό Γρεβενών, τον Εδεσσαϊκό και την Νάουσα, ενώ έχει διατελέσει Γενικός Αρχηγός και Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας τόσο τον Πιερικό όσο και στην Καστοριά, καθώς επίσης και στην ΠΑΕ Σπάρτη, την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Football League.

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο: «Τα δάκρυα του χρόνου».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.