- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ πήγε πολύ καλά επιθετικά, έχοντας για σκόρερ τον Σφιντέρσκι (2 γκολ) αλλά στην άμυνα παρουσίασε προβλήματα κι έτσι η Τσβόλε κατάφερε να… επιστρέψει από το 2-0 και να πάρει την ισοπαλία στο φιλικό των δύο ομάδων στην Ολλανδία (2-2). Αποβλήθηκε ο Πέδρο Ενρίκε στο δεύτερο ημίχρονο. Έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βαρέλα, στην τελευταία φάση του ματς.

Αποτελεσματικός στην επίθεση, αλλά προβληματικός στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 της Τσβόλε, με δύο τέρματα του Σφιντέρσκι, αλλά στην άμυνα είχε κακές αντιδράσεις κι έτσι οι Δανοί κατάφεραν να… επιστρέψουν και να ισοφαρίσουν (2-2).

Ο Άμπελ Φερέιρα παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 και τον Ζίφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Μιχάι, Κρέσπο, Χατζηϊσαΐας και Γιαννούλης συνέθεσαν στην τετράδα της άμυνας, με τους Μίσιτς, Τσιγγάρα στον άξονα. Ζαμπά και Στοχ ξεκίνησαν στα δύο άκρα, ενώ ο Μπίσεσβαρ πλαισίωσε τον Σφιντέρσκι στην επίθεση.

- Διαφήμιση -

Το ματς ξεκίνησε με… γκολ από τα αποδυτήρια για τους Θεσσαλονικείς. Μετά από λάθος της άμυνας της Τσβόλε, ο Μπίσεσβαρ έκλεψε και έδωσε στον Σφιντέρσκι, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0, πριν καν συμπληρωθούν τριάντα δευτερόλεπτα αγώνα.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

Η Τσβόλε ξεπέρασε άμεσα το τραγικό της ξεκίνημα, ανέβασε στροφές και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά στα αριστερά της άμυνας του ΠΑΟΚ (Γιαννούλης και Χατζηϊσαΐας προβλημάτισαν), χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτιάξει φάση στα αντίπαλα καρέ μετά από ώρα (21′). Ο Στοχ έκανε το γύρισμα, ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και έκανε το πλασέ αλλά ο Ζέπερερ έδιωξε με τα πόδια. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζίφκοβιτς έκανε ωραία επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Λέμανς της Τσβόλε.

Η πίεση των Θεσσαλονικέων έφερε λάθη στην άμυνα της Τσβόλε (πολύ καλή δουλειά από Ζαμπά και Τσιγγάρα). Στο 29′ ο “δικέφαλος του Βορρά” άγγιξε το γκολ με τον Σφιντέρσκι, κάτι που όμως κατάφερε να κάνει δύο λεπτά αργότερα. Μετά από κακή πάσα του πορτιέρε των Δανών, ο Ζαμπά έκλεψε την μπάλα και ο Σφιντέρσκι έκανε το 2-0 με τελείωμα εντός μεγάλης περιοχής. Λίγο μετά έγινε αλλαγή, επειδή απέκτησε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο ΠΑΟΚ έδειξε να φτάνει πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μια στιγμή αδράνειας στο 37′ έφερε το 2-1. Ο Γκουστάβο έβγαλε τη σέντρα για τον Γένσεν, που με κεφαλιά μείωσε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να φτάνει πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μια στιγμή αδράνειας στο 37′ έφερε το 2-1. Ο Γκουστάβο έβγαλε τη σέντρα για τον Γένσεν, που με κεφαλιά μείωσε το σκορ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Ο Άμπελ Φερέιρα προχώρησε σε δέκα αλλαγές στην έναρξη της επανάληψης, διατηρώντας στον αγώνα μόνο τον Λάμπρου (τον αντικατέστησε στη συνέχεια ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος ήταν και αρνητικός πρωταγωνιστής).

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η Τσβόλε έδειξε καλύτερη εικόνα και στο 70′ απέκτησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Πέδρο Ενρίκε αντέδρασε άσχημα σε μαρκάρισμα που δέχθηκε και πήρε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες. Στο 75′ ο Πασχαλάκης έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Φλέμινγκ, αλλά στο 83′ είχαμε το 2-2.

Ο Μάτος δεν μπορεί ν’ ανακόψει τον αντίπαλό του σε μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπεσε με κεκτημένη ταχύτητα πάνω του, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Τάι στάθηκε εύστοχος και έφερε το ματς στα ίσα. Στο 87′ η Τσβόλε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο βαρέλα έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.