- Διαφήμιση -

Μνήμες “Ντα Λουζ” στη Ριζούπολη. Η Ελλάδα νίκησε και πάλι την Πορτογαλία, με τους Legends 2004 να επικρατούν των Portugal Legends με 2-1 χάρη σε γκολ των Κατσουράνη και Χαριστέα, στην αναβίωση του ανεπανάληπτου τελικού του Euro 2004.

Οι Legends 2004 χαμογέλασαν και πάλι! Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ επικράτησε των Portugal Legends με 2-1 στην αναβίωση του προ 15ετίας τελικού του Euro 2004, με τον Χαριστέα να «εκτελεί» και πάλι τους Πορτογάλους.

Περίπου 10.000 φίλοι της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκαν στις κερκίδες της Ριζούπολης και υποστήριξαν την προσπάθειά των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι έδειξαν ότι διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζοντας πολύ καλύτερα από τους Πορτογάλους.

- Διαφήμιση -

Οι Έλληνες προηγήθηκαν με το γκολ του Κατσουράνη στο 17’, ενώ ο Χαριστέας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 στο 47ο λεπτό. Οι Πορτογάλοι μείωσαν στο 53′ με τον Πόστιγκα, ενώ να σημειωθεί ότι ο Τσιάρτας αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Χαριστέας.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.