- Διαφήμιση -

https://notosport.eleftheriaonline.gr/football/item/30057-chandrinaikos-symfwnia-me-ton-dhmhtrh-litsa

Πριν λίγες ημέρες ο Χανδριναϊκός ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον προπονητή Πέτρο Χιώτη μετά από δύο χρόνια συνεργασίας και δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του…

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερίας” νέος προπονητής της ομάδας του Χανδρινού θα είναι ο Δημήτρης Λίτσας.

Οι διοικούντες του Χανδριναϊκού είχαν επαφές το τελευταίο διάστημα με τον Τριφύλιο τεχνικό, φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, κάτι που λογικά θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Δημήτρης Λίτσας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Μιλτιάδη, ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.

Ο 38χρονος προπονητής έχει εργαστεί ακόμη στην Α.Ε. Γαργαλιάνων, τον Παπαφλέσσα Χώρας, την Στενωσιά και πιο παλιά στον Μιλτιάδη όταν η ομάδα του Πύργου ήταν στην Α’ τοπική.

Σημαντικότερη επιτυχία του Λίτσα ως προπονητής ήταν τη σεζόν 2015-16, όταν κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 τοπική με την Εράνη Φιλιατρών και την ανέβασε στην Α’ τοπική.

Την περσινή σεζόν ο Χανδριναϊκός τερμάτισε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Χανδρινού συμμετέχει τα πέντε τελευταία χρόνια στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του νομού μας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.