- Διαφήμιση -

Ριζικές αλλαγές φαίνεται πως θα έχουμε στην ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου, καθώς μετά την αποχώρηση του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου, είχαμε και την παραίτηση της προέδρου Όλγας Μπέλλα. Η πρώην πρόεδρος τονίζει πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο σύλλογο από άλλη θέση καθώς δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της όλο το οικονομικό βάρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

- Διαφήμιση -


Μετά την απόφαση του Κύριου Αργυρόπουλου, να αποχωρήσει απο την τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια αυτόν τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα μας. Εναν επαγγελματια προπονητή που έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα μας, που ασχολήθηκε και ανέδειξε τα ταλεντακια μας και θελω να του ευχηθώ να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και εάν δουλέψει τη νέα σεζόν. Ειμαι σίγουρη ότι το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλυφθεί επάξια!!!!


Επίσης με τη σειρα μου και εγω θα θέσω την παραίτηση μου στο συμβούλιο, λογο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Μη μπορώντας
άλλο μονη μου, να σηκωσω ολο το οικονομικο βαρος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πύλου για την όση στήριξη και βοήθεια πρόσφερε τη χρονιά που μας πέρασε στην ομάδα μας και εύχομαι η νέα διοίκηση που σύντομα ελπίζω να εκλεγεί να κάνει μια αντάξια καλή χρονιά. Η υποστήριξη και η βοήθεια μου θα συνεχίσει να υπάρχει για τον Τσικλητήρα μας, αλλά από άλλη θέση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.