ΑΕΚ: Τον ανακοίνωσε! Αθανασιάδης τετραετίας στην Ένωση

110
- Διαφήμιση -

Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης.

Ήταν εδώ και καιρό γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών και πλέον επισημοποιήθηκε. Παίκτης της ΑΕΚ… και με τη βούλα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας πορτιέρε υπέγραψε με τους “κιτρινόμαυρους” συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Αθανασιάδης εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτό το βήμα στην καριέρα του, ενώ έκανε λόγο για τον… υγιή ανταγωνισμό που πιστεύει πως θα έχει με τους άλλους δύο πορτιέρε της Ένωσης.

- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου του 1993 διεθνής (με την Εθνική Ελπίδων) τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική από το 2012 έως το 2019, με τις φανέλες του Πανθρακικού (2012-16) και του Αστέρα Τρίπολης (2016-2019), ενώ με τον σύλλογο της Αρκαδίας αγωνίστηκε και στο Europa League την περυσινή σεζόν. Στην Ένωση θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 30.

Γιώργο Αθανασιάδη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.