- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί σε Πολωνία κι Αυστρία, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν έξι φιλικά παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν τη Δευτέρα (24/06) για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας, όπου θα παραμείνουν έως τις 3 Ιουλίου. Εκεί, θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες με αντιπάλους την Πόγκον Στσέτσιν (7η στο πρωτάθλημα Πολωνίας) και τη Χάποελ Μπερ Σεβά (3η στο πρωτάθλημα Ισραήλ) στις 28 και 29/6 αντίστοιχα.

- Διαφήμιση -

Στις 3/7 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Πολωνίας, Λέγκια Γκντάνσκ (3η στο πρωτάθλημα). Από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, η αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκεται στη Βαρσοβία, όπου στις 5/7 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, που ισοβάθμησε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα Πολωνίας.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί στην Αυστρία. Ακολούθως, η ομάδα θα εγκατασταθεί στο Στανς από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου. Στις 8/7 θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου και στις 10/7 το Αμβούργο.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων θα κλείσει στις 16 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το παιχνίδι με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.