Μαύρη Θύελλα: Ορίστηκε γενική συνέλευση

84
- Διαφήμιση -

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2019 συγκαλείται Γενική Συνέλευση του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) για την επόμενη διετία. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” και θα διαρκέσει από τις 18:00 έως και τις 21:00.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
-Ενημέρωση – οικονομικός απολογισμός – έγκριση – έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής – μελών.
-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
-Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη 2ετία
Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.
Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι 5 υποψηφίους, ενώ θα εκλεγούν 7 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά, καθώς και 3 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τον Γεν. Γραμματέας κ. Στέλιο ΚΟΥΤΙΒΑ (6909268109), καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως της ενάρξεως των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος. .
Υποψήφιοι Σύμβουλοι μπορεί να είναι τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία μετέχουν στις εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται προς το Δ.Σ., τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες προγενέστερα της Γενικής Συνελεύσεως. Αρμόδιος για την παραλαβή τους είναι ο Γεν. Γραμματέας κ. Στέλιος ΚΟΥΤΙΒΑΣ (6909268109), μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.
Με εκτίμηση.
Το Δ. Σ. “Π.Σ. Η Καλαμάτα”.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.