- Διαφήμιση -

” Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συναισθανόμενος τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η αγαπημένη μας Καλαμάτα, καταθέτω ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας επίσημη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης και της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας, μαζί με όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις παρελθούσες χρήσεις.

Οι δύο βασικοί λόγοι που με φέρνουν σήμερα ενώπιον σας είναι αφενός η γνήσια αγάπη που τρέφω για τον τόπου που γεννήθηκα και αφετέρου οι μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται με την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας, η οποία θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει.

- Διαφήμιση -

Ως έλληνας της διασποράς που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στη σκληρή αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έχω μάθει να μελετώ προσεκτικά κάθε κίνηση που σχετίζεται με το επιχειρείν. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο και έπειτα από ενδελεχή έρευνα αγοράς που κάναμε με τους συνεταίρους μου, εκπονήθηκε για την αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα ένα μακρόπνοο και ταυτόχρονα υλοποιήσιμο επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο κρίναμε ως το πλέον κατάλληλο για την οριστική έξοδο του Συλλόγου μας από το τέλμα και την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει.

Εν συντομία οι κινήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης και εν γένει της διαχείρισης της ομάδας είναι συγκεκριμένες και αφορούν:

  1. Στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
  2. Στην τακτοποίηση, με ιδία έξοδα, όλων των οικονομικών υποχρεώσεωνπου θα δημιουργηθούν μέσα στις επόμενες χρήσεις.
  3. Στη δημιουργία ενός καθεστώτος αξιοπιστίας αναφορικά με τις κάθε είδους πληρωμές του Συλλόγου μας.
  4. Στην αναβάθμιση των ακαδημιών μας, προκειμένου να αποτελέσει άμεσα ο Σύλλογος ένα σύγχρονο πόλο έλξης για όλα τα ταλέντα της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών, καθώς δε νοείται υγιής, αυτάρκης και φιλόδοξη ομάδα χωρίς την ύπαρξη ενεργών ακαδημιών, οι οποίες θα αναδεικνύουν και θα αξιοποιούν τα παιδιά που προέρχονται από τα πλάνα της ομάδας.
  5. Στη στελέχωση των γραφείων με ειδικευμένο έμμισθο προσωπικό και γνώστες του αντικειμένου, οι οποίοι θα απασχολούνται κατ’αποκλειστικότητα με την ομάδα μας και τα ζητήματά της.
  6. Στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που δε θα υπολογίζει τα οποιαδήποτε οικονομικά κόστη, με απώτερο σκοπό να καταπιεί τις κατηγορίες και να ανέλθει το συντομότερο δυνατό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, χωρίς την παραμικρή αστοχία.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι εξασφαλίζοντας στην ομάδα μας οικονομική αυτάρκεια, επαγγελματική οργάνωση αλλά και μια διοίκηση που γνωρίζει το άθλημα του ποδοσφαίρου εκ των έσω, θα καταφέρουμε να πετύχουμε άμεσα και φυσικά με τη βοήθεια των μοναδικών και πολυάριθμων φιλάθλων μας αυτό που φαντάζει σήμερα ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο: την επιστροφή της Μαύρης Θύελλας στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ 1.

Στην επιχειρηματική ομάδα συμμετέχουν με το ίδιο όραμα ο επίσης ομογενής επιχειρηματίας Ιωάννης Νταόπουλος καθώς και ο επί σειρά ετών επιστήθιος φίλος μου, Χρήστος Παπαδημητρίου.

Θα ολοκληρώσω επαναλαμβάνοντας ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι έχουμε τις δυνάμεις και τη διάθεση να το κάνουμε να φανεί εύκολο στο τέλος αυτής της διαδρομής αφού υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα του τόπου μας, βαθιά γνώση γύρω από το ποδόσφαιρο και κυρίως οι απαιτούμενες οικονομικές δυνάμεις.

ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ θα πορευτούμε αναπόσπαστοι μέχρι τον τελικό μας στόχο.

Με τιμή,

Γεώργιος Σ. Πρασσάς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.