- Διαφήμιση -

Με τρίποντο του Γκρέι, 6 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, το Περιστέρι άλωσε το ΟΑΚΑ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 67-66, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League. Μοιραίος ο Τζέιμς.

Προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Basket League πήρε το Περιστέρι, το οποίο επικράτησε της ΑΕΚ με 67-66 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο μικρό τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, με το παιχνίδι να κρίνεται στις τελευταίες επιθέσεις. «Ήρωας» των νικητών ήταν ο Γκρέι, ο οποίος με τρίποντο από την κορυφή, έξι δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, χάρισε το «διπλό» στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

- Διαφήμιση -

Αντίθετα, μοιραίος για το σύνολο του Λούκα Μπάνκι, το οποίο παρατάχθηκε χωρίς τους Λαρεντζάκη, Σαντ-Ρος και Χάντερ (σ.σ. ο Αμερικανός ψηλός ήταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου), ήταν ο Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος αστόχησε στο τρίποντο της νίκης, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Το Περιστέρι έκανε το 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών, πήρε το πλεονέκτημα έδρας από την ΑΕΚ και θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στην Ένωση στο επόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/6) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 18-7, 39-34, 50-52. 66-67.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ 10, Τζέιμς 13, Ξανθόπουλος 7, Σάκοτα 12, Τσαλμπούρης 4, Μωραΐτης 7, Θίοντορ, Ρογκαβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 10, Εμπάκουε 2.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Φλέμινγκς 3, Σμιθ, Σκορδίλης 15, Μούρτος, Αγραβάνης 3, Ντάνιελ 2, Καράμπελας 2, Βασιλόπουλος 7, Κάλαχαν 10, Γκρέι 13, Μπεντίλ 12.

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.