Ολυμπιακός Καλαμάτας – Εράνη Φιλιατρών 1-1: Έμπλεξαν για τα καλά οι ερυθρόλευκοι

84
- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Ολυμπιακός Καλαμάτας και Εράνη Φιλιατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι Φιλιατρινοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κόλλια στο 83ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηαράπη. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη Γεωργαντά, θεωρώντας πως υπήρχε οφσάιντ.

Νωρίτερα στον ίδιο βοηθό είχαν εκφράσει τα παράπονά τους οι φιλοξενούμενοι για πέναλτι που δε δόθηκε σε γύρισμα προς τον Αντωνόπουλο από συμπαίκτη του, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.

- Διαφήμιση -

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από εκτέλεση κόρνερ, σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή, και κοντινό σουτ του Γιαννουκάκη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο Ψηλοπαναγιώτης, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνοψίζοντας, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή τους καθώς χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική ενώ αν ηττηθούν από τον Τέλο Άγρα στους Γαργαλιάνους, υποβιβάζονται ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων.

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Αντωνόπουλος, Μπούνας, Γαβράς, Σκιας(λ.τ. Μαγουλιανίτης), Ζέππος, Μπαζάνης, Μάλαμας, Μπέρμπερη, Σαραντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Θεοδώρου

Εράνη Φιλιατρών: Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μπακούρος, Μπουρδέκας, Νικολακόπουλος, Χαρμπάς, Χατζηαράπης, Πέππας, Κόλλιας, Βλαχόπουλος

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.