Καλαμάτα – Διαγόρας Ρόδου 2-1 (1-0 κανονική διάρκεια): Διαιτητικά εγκλήματα στέρησαν την άνοδο, μη χαθεί και το μέλλον

162
- Διαφήμιση -

Σε έναν κακό ποιοτικά αγώνα, η Καλαμάτα κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση με 2-1 του Διαγόρα, αλλά να χάσει την άνοδο εξ’αιτίας του εκτός έδρας γκολ των Ροδιτών.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μεντί και Πινιώτη.

- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα δεν είχε καλή επιθετική ανάπτυξη και μεγαλύτερη ευκαιρία της ήταν η κεφαλιά του Γιόνδη σε εκτέλεση κόρνερ στο 35ο λεπτό, η οποία κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του ημιχρόνου είχαμε αλλαγή σκηνικού και την Καλαμάτα να βγάζει επιθετικότητα, παίρνοντας γρήγορα το προβάδισμα με κεφαλιά του Γιόνδη σε σέντρα του Τσόπελα.

Αντί όμως να αλλάξουν τα δεδομένα υπέρ της Καλαμάτας, έγινε το αντίθετο εξ’αιτίας της αποβολής του Γιόνδη για προκλητικό πανηγυρισμό. Ο ίδιος ο διαιτητής ανέφερε πως δεν είδε το συμβάν ενώ ούτε ο 4ος (ο γνωστός Μαρκαντωνάτος) το είδε αλλά όπως μας έλεγε του το μετέφεραν από τον πάγκο του Διαγόρα).

Αυτοί είναι οι διαιτητές που επιλέγετε κύριοι της ΕΠΟ, να τους χαίρεστε.

Στο 53′ ο Λαθύρης θα σκοράρει μετά από κεφαλιά ασίστ του Αλιατίδη, αλλά, έπειτα από υπόδειξη του επόπτη ακυρώθηκε για οφσάιντ

Στο 60′ άλλη μια καλή φάση για την Καλαμάτα, με το σουτ του Λαθύρη να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Σικαλιά.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 95΄ όταν κεφαλιά του Ντουαλά για τον Διαγόρα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Κασωτάκη.
Στην φάση αυτοί οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Το παιχνίδι έμενε στο 1-0 και μοιραία οδηγηθήκαμε στην παράταση, στην οποία ο Διαγόρας εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν καλύτερος και σκόραρε από στημένη φάση με απ’ευθείας εκτέλεση του Μπουρλάκη.

Βέβαια να τονιστεί εδώ πως δεν υπήρχε χέρι στην παράβαση που καταλόγισε ο Βάτσιος στον Αντωνιάδη, ακριβώς στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τσόπελας (83΄ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (109′ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (66′ Κάρλος), Λαθύρης (79′ Μάρκοβιτς).

Διαγόρας: Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Γλυνός (100΄ Μπουρλάκης), Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (63΄Καρπαθάκης), Γεωργίου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.