Δ. Πουλής: Έκπληξη η παραμονή μας, τα παιδιά πίστεψαν σε αυτή και δικαιώθηκαν

85
- Διαφήμιση -

Ο Διονύσης Πουλής είναι εδώ και 11 χρόνια ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας, της ομάδας που κατάφερε στο νήμα να παραμείνει στην Α΄Τοπική κατηγορία με τη μεγάλη της νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Δ. Πουλής δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

Η ομάδα όλη τη χρόνια είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και η εικόνα που έδειχνε δεν ήταν και η καλύτερη. Οι πολλές απουσίες στην προπόνηση και το ελλιπές ρόστερ σε συνδυασμό με το γήπεδο του Κορδία που δεν μπορεί να θεωρηθεί έδρα, συνέβαλαν σε αυτό.

Για εμένα είναι έκπληξη η παραμονή στην κατηγορία.Τα παιδιά πίστεψαν σε αυτήν και δικαιώθηκαν. Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Το γήπεδο στον Κάμπο έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίχτες έβγαλαν πάθος στον χθεσινό αγώνα και με λίγη τύχη καταφέραμε να νικήσουμε μια ομάδα καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από την δικιά μας.

Δεν θα χανόταν ο κόσμος αν είχαμε υποβιβαστεί όπως δεν δεν θα αλλάξει κάτι τώρα που θα ξαναπαίξουμε στην Α τοπική . Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της και σιγά σιγά πρέπει να ανανεωθεί, κάτι που είναι δύσκολο παίζοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.