Ήταν όλοι εκεί για τον Γιώργο

50
- Διαφήμιση -

Φιλικός αγώνας μεταξύ της Ομόνοιας και ομάδας φίλων και συμπαικτών του αείμνηστου τερματοφύλακα, Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, διεξήχθη τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου, εορτή του Αγίου Γεωργίου, στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».
Η εν λόγω φιλική συνάντηση  διεξήχθη για 15η σερί χρονιά με πρωτοβουλία του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας.
Ο παλιός πρόεδρος της Ομόνοιας και νυν Αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Τζανετάκος, στη σύντομη ομιλία του ανέφερε πως ο φιλικός αγώνας διεξάγεται εδώ και 15 χρόνια, κάθε Δευτέρα του Πάσχα και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, ενός τερματοφύλακα που  αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Ομόνοιας.
Επίσης ζήτησε από όλους όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό αγώνα, να δώσουν το «παρών» και στη φιλική συνάντηση Ομόνοιας – ομάδας φίλων και συμπαικτών του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου,  την επόμενη χρονιά.
Από την πλευρά του ο πατέρας του αείμνηστου Γιώργου, Σπύρος, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και στον εφετινό φιλικό αγώνα που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του τερματοφύλακα του ΑΟ Ομόνοια.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή τόσο στη μνήμη του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, όσο και του άτυχου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωράκη(που πέρασε από την Ομόνοια), ο οποίος έχασε τόσο άδικα  τη ζωή του κατά τη διάρκεια του Σαϊτοπόλεμου, εθίμου της Καλαμάτας.

Το αγωνιστικό μέρος
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, το φιλικό ματς έληξε ισόπαλο 2-2.
Τα γκολ της Ομόνοιας σημείωσαν οι Μιχάλης Στυλιανόπουλος (60΄ με σουτ) και Γιάννης Κωστόπουλος (67΄ με σουτ).
Για την ομάδα Φίλων και συμπαικτών Γ. Τριανταφυλλόπουλου σκόραρε 2 φορές ο Αλέκος Βασιλάκης  (46΄ και 65΄ με σουτ).
Δοκάρι για την Ομόνοια είχε ο Άγγελος Δικαιουλάκος (52΄ με σουτ).
Στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα Φίλων και συμπαικτών Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου επικράτησε με 5-4 της Ομόνοιας.
Σε πέναλτι για την Ομόνοια ευστόχησαν οι Παναγιώτης Οικονομόπουλος, Γιάννης Κωστόπουλος, Άγγελος Δικαιουλάκος, Νικόλαος Τζανετέας, ενώ αστόχησαν οι Μιχάλης Στυλιανόπουλος (απέκρουσε ο Χρήστος  Κάρλος), Βασίλης Σπανός (απέκρουσε ο Χρήστος Κάρλος), Χάρης Γιαννέλης (απέκρουσε ο Χρήστος Κάρλος), Βόλφι Τάφα (απέκρουσε ο Χρήστος Κάρλος), Πάντος Τζανετάκος (έστειλε την μπάλα άουτ) και Γιώργος Οικονομόπουλος  έστειλε την μπάλα στο δοκάρι).
Σε πέναλτι για την ομάδα φίλων και συμπαικτών Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, ευστόχησαν οι Σταύρος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Φασουλής, Παναγιώτης Βαρελάς, Δημήτρης Παναγόπουλος και Νίκος Κοζομπόλης, ενώ αστόχησαν οι Βασίλης Βασιλάκης (έστειλε την μπάλα άουτ), Γιάννης Κάστανος  (απέκρουσε ο Γιώργος Οκονομόπουλος), Αλέκος Βασιλάκης (έστειλε την μπάλα άουτ), Απόστολος Γιαννόπουλος (απέκρουσε ο Γιώργος Οικονομόπουλος), Στέλιος Σωτηρόπουλος (έστειλε την μπάλα άουτ).
ΟΜΟΝΟΙΑ (Βασίλης Μπλέτσας): Γ. Οικονομόπουλος, Γιαννέλης, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Σπανός, Δικαιουλάκος, Π. Οικονομόπουλος, Γουδέλης, Τζανετάκος, Τάφα (αρχική ενδεκάδα), Ι. Κωστόπουλος.
ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (Βαγγέλης Μαρινάκης): Κάρλος, Παναγόπουλος, Βασ. Βασιλάκης,  Κάστανος, Απ. Γιαννόπουλος, Σώκαλης, Στ. Γιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αθανασόπουλος, Αλ. Βασιλακης, Σωτηρόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Εμ. Γιαννόπουλος, Φασουλής, Βαρελάς, Κοζομπόλης.

- Διαφήμιση -
  • Έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται τα αποδυτήρια και το οποίο φέρει το όνομα του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, είχαν τοποθετηθεί  η φανέλα, τα γάντια και μια φωτογραφία του.

Πηγή: tharrosnews.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.