Ολυμπιακός Ανάληψης – Τσικλητήρας Πύλου 2-2: Σφράγισαν την παραμονή οι ερυθρόλευκοι

68
- Διαφήμιση -

Μετά από ένα σπουδαίο δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός Ανάληψης κατάφερε να πετύχει το μεγάλο στόχο της σεζόν, ο οποίος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη με πραγματικό ντεμαράζ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κατάφερε την παραμονή, κάτι που φάνταζε ως όνειρο στο τέλος του πρώτου γύρου.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με το Γεωργιόπουλο, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σέντρα σουτ του Ζίου από αριστερά, η οποία μπέρδεψε τον Τσούλο.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με υπέροχο γκολ του Πολίτη με σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Σαρρή, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Καγιαννά για το 2-2, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Ανάληψης: Τσούλος, Αντωνίου, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Γιαννόπουλος, Πατσιώτης, Γεωργιόπουλος, Σκαφιδάς, Πολίτης, Παπανικολόπουλος, Μυστριώτης

Τσικλητήρας Πύλου: Σαρρής, Τρίψας Ι., Μέμα, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Παπαγεωργίου, Κοτσοβός, Ζάκα, Κουρομπανάς,  Ιλιάζι, Ζίου

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.