Κουλόπουλος: Δίκαια πρωταθλητές, ήμασταν μια οικογένεια

105
- Διαφήμιση -
Με 13 τέρματα, ο Βαγγέλης Κουλόπουλος αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής καταπληκτικής πορείας του Α.Ο. Διαβολιτσίου προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα.
Ο Βαγγέλης Κουλόπουλος μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν:
Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της και δίκαια στεφθήκαμε πρωταθλητές. Σε όλο αυτό, πέρα από την καλή δουλειά που έγινε από τους κ.κ. Παλαμάρα και Σταυρόπουλομ συντέλεσε ότι όλα τα παιδιά ήμασταν μια οικογένεια κι ότι έχουμε μια διοίκηση που είναι υγιής και είναι πάντα διπλα μας.
Πλέον απομένουν δύο παιχνίδια με Σπερχογεία και Ομόνοι για να τελειώσουμε και τυπικά το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και θα γράψουμε όλοι μαζί τη δικιά μας ιστορία κατακτώντας αήττητοι το προταθλημα.
Σχετικά με το μέλλον μου, σχετικά με το αν θα μείνω στην ομάδα, σίγουρα τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Διαβολιτσίου αλλά είναι νωρίς να μιλάμε γι αυτά.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.